Fudbal

Madriđani žele da Ramos ostane: Čelnici kluba spremni da produže ugovor defanzivcu

Komentari

Autor: euronews

14/06/2021

-

13:56

Madriđani žele da Ramos ostane: Čelnici kluba spremni da produže ugovor defanzivcu
Madriđani žele da Ramos ostane: Čelnici kluba spremni da produže ugovor defanzivcu - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Čelnici Real Madrida blizu su odluke o nastavku saradnje sa Serhiom Ramosom, zbog mogućeg odlaska defanzivca Rafaela Varana tokom leta, piše španski AS

Francuskom štoperu ugovor ističe u junu 2022. i nakon novih saznanja da ne želi da ostane u Madridu, Real je izrazio želju da ga proda i time osigura 70 miliona evra, koliko je trenutna tržišna vrednost igrača.

Madriđani bi prema tome nastavili saradnju sa Serhiom Ramosom, u zamenu za Varana, dok bi mogući problem u postizanju dogovora bio dužina ugovora i smanjenje plate.

Kapiten kluba planira da u “kraljevskim klubom“, u kome je proveo 16 sezona, završi karijeru, odnosno da ostane dve godine, umesto jedne koliko mu nudi predsednik Florentino Perez.

 

Iskusni štoper nema prostora za pregovaranje, pošto nijedan klub nije zainteresovan za njegove usluge. Ako se na to doda da je upravo on bio jedan od najvećih zagovornika Perezovog finansijskog plana o skraćivanju plata zaposlenih u klubu u doba pandemije koronavirusa, verujemo da će kapiten biti spreman na kompromis.

Ramos je zbog povrede u minuloj sezoni odigrao samo 21 utakmicu za Real u svim takmičenjima.

Komentari (0)

Sport