Fudbal

Srbija protiv Švedske u Ligi nacija: Da se potvrdi pobeda protiv Slovenije

Komentari

Autor: Tanjug

09/06/2022

-

09:27

Srbija protiv Švedske u Ligi nacija: Da se potvrdi pobeda protiv Slovenije
Srbija protiv Švedske u Ligi nacija: Da se potvrdi pobeda protiv Slovenije - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Fudbalska reprezentacija Srbije večeras od 20.45 časova u Stokholmu igra protiv Švedske, u utakmici 3. kola Grupe 4 B Lige nacija.

Obe selekcije imaju polovičan učinak na dve do sada odigrane utakmice i sa tri osvojena boda dele drugu i treću poziciju na tabeli, pa je večerašnji duel odlična prilika da se jedna od ove dve selekcije "odlepi".

Selektor Dragan Stojković Piksi kaže da Švedska može da napravi probleme svakoj selekciji, pa i našoj u koliko koncentracija ne bude na maksimalnom nivou svih 90 minuta.

"Cenim mnogo selekciju Švedske i veoma sam iznenađen što nisu uspeli da se plasiraju na mundijal u Katar. Znam da uoči ovog duela imaju kadrovskih problema, ali ne želim da se obazirem na to. Oni su tim koji može da napravi problem svakoj reprezentaciji i zato moramo da budemo fokusirani", kaže selektor Stojković i dodaje:

"Izmena u našem sastavu hoće biti, ali i mi i oni ćemo izvesti 11 najjačih igrača u tom trenutku. Rotacije u timu nisu nikakvi eksperimenti već odluke koje imaju logiku. Ujedno i prilika za igrače sa manjom minutažom, koji su deo tima i uvek moraju biti spremni. Sa druge strane, dajete prostor nekim igračima da se odmore i napune baterije za predstojeće izazove".

Komentari (0)

Sport