Fudbal

Svetozar Marković presrećan zbog povratka u Partizan

Komentari

Autor: Euronews

02/07/2022

-

11:19

Svetozar Marković presrećan zbog povratka u Partizan
Svetozar Marković presrećan zbog povratka u Partizan - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaleri Partizana odigraće danas u Gracu (18.30) poslednji kontrolni meč pred povratak u Beograd uoči početka nove sezone, a rival u Austriji će im biti ekipa Fenerbahčea.

Biće to generalna proba crno-belih na kojoj će trener Ilija Stolici verovatno izvesti najjači tim, koji bi i trebalo da počne prvi zvanični meč protiv Javora u Ivanjici 9. jula.

Na terenu će se, prema informacijama iz Slovenije, naći i povratnik Svetozar Marković, koji je u toku jučerašnjeg dana potpisao četvorogodišnji ugovor sa timom iz Humske, nakon što su se čelnici Partizana dogovorili sa rukovodstvom Olimpijakosa oko plaćanja obeštećenja.

"Presrećan sam što ponovo kod kuće, u mom klubu i jedva čekam da ponovo zaigram za Partizan i dam sve od sebe u ostvarenju ciljeva za sledeću godinu", izjavio je novi-stari fudbaler crno-belih Svetozar Marković za klupsku televiziju i dodao:

"Pratio sam sve utakmice prošle sezone, bili smo na korak od titule, ali pred kraj smo izgubili. Nadam se da ćemo sledeće godine imati više sreće. Daćemo sve od sebe da osvojimo titulu".

On je dodao da muje drago što će ponovo igrati zajedno sa Zlatanom Šehovićem, kao i što je klub preuzeo trener Ilija Stolica, sa kojim je sarađivao u mlađim reprezentativnim selekcijama.

"Ne bih voleo da pričam o budućnosti i ne bih ništa da obećavam. Jedino što mogu da obećam je da ću dati sve od sebe", poručio je Marković.

Komentari (0)

Sport