Fudbal

Kristijano Ronaldo želi u Čelsi: Vlasnik Tod Beli se sastao sa agentom Mendešom

Komentari

Autor: Euronews

03/07/2022

-

09:51

Kristijano Ronaldo želi u Čelsi: Vlasnik Tod Beli se sastao sa agentom Mendešom
Kristijano Ronaldo želi u Čelsi: Vlasnik Tod Beli se sastao sa agentom Mendešom - Copyright Tanjug/AP Photo/Alastair J. Grant

veličina teksta

Aa Aa

Kristijano Ronaldo, as Mančester junajteda ponovo je podigao buru na "Teatru snova" jer je prema navodima medija zatražio da napusti klub ovog leta.

Novi trener Erik ten Hag ne bi da se rastane sa Portugalcem, jer bi njegovim gubitkom ostao bez jedinog velikog asa u timu, ali isto tako planovi kluba oko pojačanja ne idu u željenom pravcu. 

Čelsi je prema medijima najbliži odluci da zagrize za Kristijana, a toj najavi ide u prilog i činjenica da se novi vlasnik Tod Beli sastao sa agentom Žoržom Mendešom kako bi saznao koliko bi ga ta operacija koštala.

 

 

Ronaldo želi da igra Ligu šampiona i taj segment je možda i presudan u njegovoj težnji da napusti "Old Traford". Trener Ten Hag ga je ubeđivao pre mesec dana da će pojačati tim koji će moći da bude konkurentan Sitiju, Liverpulu, Čelsiju, Totenhemu i Arsenalu, ali ne samo da novi igrači nisu stigli već su neki i "odjavili" Junajted kao recimo Frenki de Jong.

Ronaldo želi da ode, Junajted ne želi da ga tek tako pusti. Borba oko Portugalca će trajati ovog leta.

Komentari (0)

Sport