Fudbal

Kanga zadovoljan debijem: Odličan početak za mene, biće još golova

Komentari

Autor: Euronews

11/07/2022

-

15:56 >> 17:58

Kanga zadovoljan debijem: Odličan početak za mene, biće još golova
Kings Kangva - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Letošnje pojačanje Crvene zvezde Kings Kangva pokazao je da će mnogo značiti treneru Dejanu Stankoviću u pohodu na odbranu trofeja u domaćoj ligi, kao i u nastupima na evropskoj sceni.

Fudbaler iz Zambije uspeo je da se u prvom kolu Mozzartbet Super lige upiše u listu strelaca protiv Radničkog iz Niša, ćiji su igrači pognute glave napustili stadion Rajko Mitić, gde su uprkos hrabroj igri, poraženi ubedljivim rezultatom - 4:0.

“Odličan početak za mene. Odradili smo fenomenalne pripreme, vredno trenirali i izuzetno mi je drago što se rezultat našeg napornog rada vidi već na početku šampionata. Brzo sam se uklopio u ekipu, odlično se razumem sa saigračima, a gol koji sam postigao verujem da je samo jedan u nizu. Imao sam još nekoliko dobrih prilika, što mi mnogo znači zbog samopouzdanja. Očekuje nas mnogo izazova u narednom periodu, uskoro i kvalifikacije za Ligu šampiona, polako podižemo formu i bićemo spremni za sve što nas očekuje“, istakao je vezista crno-belih za klupski sajt.

Novu šansu da pokaže šta sve ume Kanva će imati već 16. jula, kada će Crvena zvezda ugostiti Kolubaru, koja se danas u Lazarevcu sastaje sa Radničkim iz Kragujevca. Taj meč na programu je danas u 20 časova (Arena 1 Premium).

 

https://www.youtube.com/watch?v=l6fsVsxQpuM

 

Komentari (0)

Sport