Fudbal

Juventus sa Vlahovićem i Kostićem remizirao protiv Samdorije

Komentari

Autor: Euronews

22/08/2022

-

22:49

Juventus sa Vlahovićem i Kostićem remizirao protiv Samdorije
Dušan Vlahović - Copyright Tanjug/(Tano Pecoraro/LaPresse via AP)

veličina teksta

Aa Aa

U 2. kolu serije A fudbaleri Juventusa gostovali su Sampdoriji i odigrali bez golova.

U timu iz Đenove meč je počeo srpski reprezentativac Filip Đuričić, zamenjen je u 73. minutu, dok su napad gostiju predvodili Dušan Flahović i Filip Kostić.

Najbolje prilike rivali su propustili na početku prvog poluvremena. U 6. minutu odličnu akciju izveo je domaćin, majstorski je Abdelhamid Sabiri proigrao Lerisa koji je izašao sam pred golmana, lopta je zakačila Perina odskočila i uzdrmala prečku.

Da je kapiten "stare dame" Huan Kvadrado bio manje sebičan u 15. minutu, gosti bi možda osvojili više od boda. Kolumbijac je na polovini protivnika oduzeo loptu, krenuo sa desnog boka, ušao u kazneni prostor i umesto da proigra Vlahovića ili Kostića šutirao je iskosa, a golman Sampdorije odbranio.

U 66. minutu Vlahović je asistirao a Rabio iz peterca zatresao mrežu, međutim, VAR proverom je utvrđeno da je Srbin bio u ofsajdu kada je primio loptu. Filip Kostić je mogao da reši pobednika u 3. minutu nadoknade, Moise Kin je centrirao sa leve strane, natrčao je na drugu stativu srpski fudbaler, međutim, gulman Audero je bio na visini zadatka.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Komentari (0)

Sport