Fudbal

Crno-beli krenuli na Maltu: Očekuju novu pobedu, Petrić poveo 23 igrača

Komentari

Autor: Euronews

24/08/2022

-

11:02

Crno-beli krenuli na Maltu: Očekuju novu pobedu, Petrić poveo 23 igrača
Crno-beli krenuli na Maltu: Očekuju novu pobedu, Petrić poveo 23 igrača - Copyright FK Partizan

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaleri Partizana otputovali su direktnim letom iz Beograda do Valete na Maltu, gde ih sutra očekuje revanš meč plej-ofa za plasman u Ligu konferencija protiv ekipe Hamruna (20, TV Arena 1 Premium).

Crno-beli iz Beograda nose zalihu od tri gola (4:1), što bi sasvim izvesno trebalo da bude dovoljno da se tim iz Humske dve godine zaredom plasira u grupnu fazu ovog takmičenja.

Mrežu Maltežana u Humskoj je načeo novajlija Fuseni Dijabate koji najavljuje još mnogo takvih poteza u crno-belom dresu.

"Nadam se da taj pogodak iz Beograda neće biti poslednji koji sam dao u dresu Partizana. Veruejm da će ih biti još mnogo i da smo tek na početku. Zato je važno da sutra na Malti budemo oprezni, da ne bude nikakvog opuštanja, a onda će sve biti mnogo lakše, pogotovo ukoliko brzo uspemo da zatresemo mrežu rivala", rekao je Dijabate za klupsku televiziju.

Defanzivac Siniša Saničanin veruje da je ta pobeda iz Beograda prekretnica u sezoni i da će crno-beli pružati sve bolje partije.

"U oči meča na našem stadionu smo osećali veliki pritisak, koji smo, na sreću, uspeli da otklonimo i pobedimo. Zato ćemo sutra u meč ući mnogo rasterećenije, ali nikako opuštenije. Uvek ima nešto što može da se doradi, što treba unaprediti, ali mislim da se vraćamo na pravi kolosek", istako je Saničani.

Šef stručnog štaba, Gordan Petrić, na put je poveo 23 igrača i to: Popovića, Stevanovića i Lukača, Živkovića, Staševića, Vujačića, Markovića, Saničanina, Ilića, Uroševića, Šehovića, Fejsu, Belića, Natha, Andradea,Terzića, Petkovića, Diabatea, Meniga, Jovića, Rikarda, Baždara i Vlahovića.

Komentari (0)

Sport