Fudbal

Liverpul ostao i bez krilnog napadača, Luis Dijaz vraća se na teren posle Mundijala u Kataru

Komentari

Autor: Euronews

11/10/2022

-

09:42

Liverpul ostao i bez krilnog napadača, Luis Dijaz vraća se na teren posle Mundijala u Kataru
Liverpul ostao i bez krilnog napadača, Luis Dijaz vraća se na teren posle Mundijala u Kataru - Copyright Tanjug/(AP Photo/Rui Vieira)

veličina teksta

Aa Aa

Malerima Liverpula nema kraja ove sezone. Ekipa ne igra dobro, a uz to se igrači povređuju kao na traci, pa je ceh porazu na "Etihadu" od Arsneala mnogostruko veći jer je menadžer Jirgen Klop ostao bez krilnog napadača Luisa Dijaza u naredna dva meseca.

Kolumbijac je zbog bolova u kolenu napustio teren u 42. minutu, a posle pregleda magnetnom rezonancom ustanovljeno je oštećenje ligamenta, ali nije potrebna operacija. On bi na teren mogao da se vrati tek posle Mundijala u Kataru, odnosno početkom 2023. godine.

 

 

Nije tu i kraj nevoljama jer desni bek Trent Aleksander-Arnold tek danas ide na detaljne lekarske preglede zbog povrede u duelu sa Arsenalom zbog koje je ostao u svlačionici na poluvremenu. Klop je rekao za njegovu povredu da "ne izgleda dobro", a prema nekim insinuacijama radi se o težoj povredi mišića, zbog koje bi mogao da propusti SP u Kataru.

Van stroja su odavno Nabi Keita i Aleks Okslejd Čembrlejn, a Robertosn bi mogao da se vrati za dve nedelje, a Artur Melo tek posle Mundijala u Kataru.

Komentari (0)

Sport