Fudbal

UEFA odredila iskusne sudije za mečeve Partizana i Zvezde: Poljak u Humskoj, Holanđanin sudi u Monaku

Komentari

Autor: Euronews

01/11/2022

-

11:39

UEFA odredila iskusne sudije za mečeve Partizana i Zvezde: Poljak u Humskoj, Holanđanin sudi u Monaku
UEFA odredila iskusne sudije za mečeve Partizana i Zvezde: Poljak u Humskoj, Holanđanin sudi u Monaku - Copyright Euronews/Printscreen

veličina teksta

Aa Aa

Holandski arbitar Serdar Gezubujuk i njegov poljski kolega Pavel Račkovski delegirani su od strane UEFA za poslednje mečeve u grupi Crvene zevzde i Partizana u ovosezonskim mečevima Lige Evrope, odnosno Lige konferencija.

U pitanju su iskusni arbitri koji imaju dugogodišnji staž u evropskim kupovima, a i jedan i drugi su do sada već delili pravdu na mečevima večitih rivala.

Holannđaninu, koji je određen da sudi meč 6. kola Lige Ervope između Monaka i Crvene zvezde, ovo će biti peti put da vodi meč nekog srpskog kluba i čak tri puta su trijumfovali rivali. Crveno-beli su poraženi od Sasuola (0:3) i Rendžersa (0:3), baš kao i partizan na gostovanju Santa Klari (1.2), dok je jedini trijufm ostvarila Crvena zvezda protiv Sparte i Trnave i to nakon produžetaka (2:1).

Ni Poljski arbitar nije bio preterano taličan srpskim klubovima, budući da su jedino igrači Spartaka iz Subotice pobedili Spartu iz Praga 2:0, dok je Partizan identičnim rezulatom poražen od Bilbaa, a Crvena zvezda je remizirala protiv CSKA bez golova.

Komentari (0)

Sport