Fudbal

Gvardiolin odgovor na Ibrahimovićeve komentare: Zlatane, za sve si u pravu!

Komentari

Autor: Euronews

05/11/2022

-

15:04

Gvardiolin odgovor na Ibrahimovićeve komentare: Zlatane, za sve si u pravu!
profimedia - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Iskusni švedski fudbaler, Zlatan Ibrahimović, već neko vreme stavlja primedbe na račun trenera Mančester sitija, Pepa Gvardiole.

Napadač Milana je i u knjizi pisao kako mu Španac u Barseloni nije dozvoljavao da se ravija i kako njegove ljudske osobine nisu dobre. Gvardiola je na sve te "prozivke" prećutao, ali je odgovorio na nedavnu, kada je Ibrahimović pomenuo i Erlinga Halanda, odnosno njegov razvitak:

 

 

"Sve zavisi od Gvardiolinog ega. Ako on pusti da Haland bude veći od njega, onda će napredovati. Zašto mene nije pustio da se razvijam? Ali nisam samo ja u pitanju nego i mnogi drugi", rekao je Ibrahimović, na šta je Pep morao da odgovori:

"Ibrahimović je u pravu, on je potpuno u pravu. U ovom kubu i ovom timu moj ego je iznad svakog igrača, iznad svake osobe. Ne volim kada Erling postigne tri gola i sve na šta se fokusiram je moja ljubomora. Iskreno, ljubomoran sam! Rekao sam mu: 'Erlinže, molim te ne postiži golove inače novine neće pisati samo o meni!' U pravu je, Ibrahimović zna sve o meni, ego mi je ogroman. Sada može da napiše još jednu knjigu".

Komentari (0)

Sport