Fudbal

Da vidimo da li smo spremni za Mundijal: Srbija protiv Bahreina u generalnoj probi pred početak SP

Komentari

Autor: Euronews

18/11/2022

-

08:55

Da vidimo da li smo spremni za Mundijal: Srbija protiv Bahreina u generalnoj probi pred početak SP
Da vidimo da li smo spremni za Mundijal: Srbija protiv Bahreina u generalnoj probi pred početak SP - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Prvi meč na Svetkom prvenstvu Kataru fudbaleri Srbije odigraće za tačno nedelju dana, 24. novembra (20, TV Arena 1 Premium), a poslednju proveru uoči tog duela igrači selektora Dragan Stojkovića imaće od 16.30 protiv Bahreina.

Biće to prilika da iskusni stručnjak još jednom na delu vidi koliko su reprezentativci spremni, mada on, kako je poručio, nema dilemu ko će igrati protiv Brazila na startu Mundijala.

"Selekcija Bahreina je sastavljena od igrača iz domaćeg šampionata, veoma ih respektujemo, ali idemo na pobedu u ovom duelu. Do početka Svetskog prvenstva je ostalo još sedam dana i nama je na današnjem susretu najvažnije da se niko ne povredi i da u punom sastavu dočekamo utakmicu protiv Brazila", rekao je selektor Stojković i dodao:

"Želimo da još jednom dokažemo kako je Srbiji zaista mesto na smotri najboljih selekcija sveta. Niko od nas do sada nije boravio u Bahreinu, ovde su nas sjajno prihvatili i želimo da se svima odužimo dobrom utakmicom".

Prema najavama iz tabora "orlova" na današnjem meču neće igrati Aleksandar Mitrović, Filip Kostić i Saša Lukić, koje selektor Stojković želi da poštedi jer izlaze iz povreda. Problema je minulih nedleja imao i Dušan Vlahović, koji je juče odradio ceo trening, što znači da se oporavio, ali je pitanje hoće li i on biti u sastavu selekcije Srbije.

Komentari (0)

Sport