Fudbal

Dejan Stanković poručuje: Očekujem nekoliko pojačanja u narednih par dana

Komentari

Autor: 24Sedam

30/06/2021

-

20:01

Dejan Stanković poručuje: Očekujem nekoliko pojačanja u narednih par dana
Dejan Stanković poručuje: Očekujem nekoliko pojačanja u narednih par dana - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaleri Crvene zvezde su trenutno na pripremama u Austriji, gde će se u narednom periodu spremati za kvalifikacije za Ligu šampiona i narednu sezonu.

Prelazni rok je u toku, a redove crveno-belih je do sada pojačao austrijski štoper, Aleksandar Dragović. Ipak šef stručnog štaba Zvezde, Dejan Stanković najavljuje da će u skorije vreme u klub stići još novih igrača:

''Ne bih da trčim pred rudu. Radimo na špicu, ima tu nekoliko imena koja su nam zanimljiva. Ubeđen sam da će za mesec dana priča biti drugačije. Tada će nama dolaziti da nude igrače, sada mi imamo potražnju, pa to drugi možda pokušavaju da iskoriste. Očekujem finalizaciju dvojice fudbalera u naredna dva dana, kao i špica u narednih pet dana'', istakao je strateg srpskog šampiona za zvaničan sajt kluba, u čije redove se vratio štoper Srđan Babić.

''Od njega su očekivanja kao i od svih. Dobio je godinu dana iskustva i zrelosti. On je momak koji treba da preuzme odgovornost i pokaže karakter. Ako bude zaslužio, igraće. Treba da odmeni Milunovića, a to nije lako, on je bio stub odbrane i svlačionice. Divan profesionalac i veliki čovek''.

Posle priče o prelaznom roku, Stanković se osvrnuo na dosad urađeno u pripremnom periodu.

''Svi su ispoštovali program i sami sebi dali olakšanje pred početak priprema. Zadovoljni smo onim što su momci uradili. Krenuli smo jako, odigrali utakmicu posle tri dana treninga i stvarno je to sve dobro delovalo. Ima detalja na kojima može da se radi, ali videli smo to na startu. Imamo vremena da to promenimo. Odnos i rad je fenomenalan. Po neki put se i “uštinem” kad vidim kakve igrače imam i treniram. Spremni su došli na pripreme. Imamo recept za uspeh i nećemo ga menjati', rekao je bivši fudbaler Intera iz Milana, potom se osvrnuo na ulogu bonus igrača u narednoj sezoni:

''Prošle godine su Nikolić i Petrović imali tu ulogu, doduše i Gavrić, ali on je i ove sezone bonus. Tu su Krstović, Eraković, Stanić koji će doći najverovatnije. Na ostalim momcima je da rade. Pripreme su teške, ritam je drugačiji od onog na koji su navikli, ali oni se zaista trude i pokazuju dobar odnos prema obavezama. Budnim okom ih pratimo. Nije mi ideja da debituju i nestanu, već da ostanu u Zvezdi'', rekao je Dejan Stanković.

Komentari (0)

Sport