Fudbal

Ubedljiva pobeda Zvezde: Crveno-beli slavili protiv Arđeša

Komentari

Autor: Euronews

05/07/2021

-

19:17

Ubedljiva pobeda Zvezde: Crveno-beli slavili protiv Arđeša
MN Press - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su prijateljskom meču, u sklopu priprema, ekipu mađarskog Arđeša sa 3:0, golovima Veljka Nikolića i Nikole Krstovića.

Iako su izašli u kombinovanom sastavu, crveno-beli su bolje otvorili meč i već na početku pokazali da su kvalitetniji rival. Vodeći gol postigao je vezni igrač, Veljko Nikolić u 14. minutu, kada je Aksel Bakajoko ubacio loptu sa boka, a ovaj primio, prevario defanzivca i pogodio za 1:0.

Drugi pogodak postigao je crnogorski fudbaler, Nikola Krstović u 62. minutu, kada se sam izborio za loptu, iskoristivši grešku igrača Arđeša, namestio se i sa dvadesetak metara snažnim, ali i preciznim udarcem udvostručio prednost svog tima.

Isti fudbaler je bio strelac i trećeg Zvezdinog gola u 89. minutu meča. Aleksa Vukanović je proigrao Krstovića, koji se namestio i pogodio donji levi ugao gola Arđeša i tako učinio ovu pobedu još ubedljivijom.

Trener crveno-belih, Dejan Stanković, je pred ovaj meč najavio da će odmoriti nekoliko igrača, a to su bili Aleksandar Katai, Mirko Ivanić, Marko Gobeljić i Milan Gajić. Evo i Igrača koji su činili današnju startnu postavu: Borjan, Rodić, Degenek, Eraković, Sanogo, Nikolić, Gavrić, Bakajoko, Kanga, Pavkov, kasnije su ušli i Gordić, Stanković, Lazetić, Krstović, Petrović, Vukanović, Krstičić, Pankov i Babić.

Komentari (0)

Sport