Fudbal

Liverpul ponudio Pari Sen Žermenu 300 miliona evra za Kilijana Mbapea?

Komentari

Autor: Tanjug

27/06/2023

-

14:25

Liverpul ponudio Pari Sen Žermenu 300 miliona evra za Kilijana Mbapea?
Liverpul ponudio Pari Sen Žermenu 300 miliona evra za Kilijana Mbapea? - Copyright Tanjug/AP Photo/Hassan Ammar

veličina teksta

Aa Aa

Fudbalski klub Liverpul spreman je da ponudi Pari Sen Žermenu 250 miliona evra plus još 50 miliona evra kroz bonuse za Kilijana Mbapea, tvrdi agent Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) Marko Kirdemir, prenosi španski sportski list "Marka".

Mbape ima ugovor sa šampionom Francuske do juna naredne godine, a nedavno je saopštio da ne želi da produži saradnju sa klubom iz Pariza. Real Madrid je spreman da plati 200 miliona evra, prenosila je "Marka" svakodnevno unazad dve nedelje...

"Liverpul želi da plati 250 miliona evra i bonuse za Mbapea. Ušao je u borbu sa Realom za napadača Pari Sen Žermena. Odluka i izbor su na Mbapeu", tvrdi Kirdemir.

 

 

Mbape (24) je pre šest godina stigao u PSŽ iz Monaka u transferu vrednom 180 miliona evra. Vlasnici šampiona Francuske su pre nekoliko dana postavili ultimatum Mbapeu da do kraja jula produži ugovor sa PSŽ-om ili da u letnjem prelaznom roku uz obeštećenje napusti klub iz Pariza.

Mbape ima godišnju platu u šampionu Francuske čak 72 miliona evra, a navodno je već godinama u kontaktu sa čelnicima Reala. Predsednik madridskog kluba Florentino Perez je navodno ponudio PSŽ-u obeštećenje od 250 miliona evra sa bonusima za Mbapea.

Komentari (0)

Sport