Fudbal

Nemanja Nikolić i Frenk Kanute se priključili Partizanu na pripremama u Sloveniji

Komentari

Autor: Euronews

03/07/2023

-

22:22

Nemanja Nikolić i Frenk Kanute se priključili Partizanu na pripremama u Sloveniji
Nemanja Nikolić i Frenk Kanute se priključili Partizanu na pripremama u Sloveniji - Copyright TV Arena sport

veličina teksta

Aa Aa

Dva najnovija pojačanja Partizana, Nemanja Nikolić i Frenk Kanute večeras su stigli u Sloveniju kako bi se priključili crno-belima koji se tamo pripremaju za izazove u narednoj sezoni.

Srpski napadač je danas ozvaničen kao novi-stari igrač crno-belih, s obzirom na to da je dresove te boje već nosio u dva navrata - u sezoni 2019/2020 i 2020/2021. On je potpisao ugovor na dve godine, a zadužio je dres sa brojem "23".

Podsetimo, doskorašnji napadač Vojvodine je trebalo da karijeru nastavi na Kipru, ali je zbog komplikacija u pregovorima taj transfer propao, što je iskoristio Partizan i ponovo ga doveo u svoje redove.

Senegalski vezista, Frenk Kanute, koji je danas predstavljen kao novo pojačanje crno-belih, takođe je večeras doputovao u Pohorje. One je u toku dana obavio medicinske preglede, a potom uz prisustvo generalnog direktora kluba, Miloša Vazure, potpisao ugovor i zadužio dres sa brojem osam.

Kanute je prošao mlađe selekcije Juventusa, ali je prvi profesionalni ugovor potpisao u Peskari 2017. godine, gde je odigrao 17 mečeva, a zatim otišao na pozajmice u Askoli i Kozencu, nakon čega njegov ugovor otkupljuje Serkl Briž, a za selekciju Senegala je upisao dva nastupa.

Podsetimo, Partizan je u dosadašnjem delu prelaznog roka, pored Nikolića i Kanutea, u svoje redove doveo Aleksandra Jovanovića, Nikolu Antić i Aleksandra Šćekića.

Komentari (0)

Sport