Fudbal

Partizan ubedljiv po provali oblaka u Novom Sadu: Proleter dobro prošao, izgubio samo 0:4

Komentari

Autor: Euronews

17/07/2021

-

22:51

Partizan ubedljiv po provali oblaka u Novom Sadu: Proleter dobro prošao, izgubio samo 0:4
Partizan ubedljiv po provali oblaka u Novom Sadu: Proleter dobro prošao, izgubio samo 0:4 - Copyright FK Partizan/Miroslav Todorović

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaleri Partizana ostvarili su ubedljivu pobedu nad ekipom Proletera u prvom kolu Linglong Superlige i napravili odličnu uvertiru pred meč kvalifikacija za Ligu konfederacija protiv Dunajske strede u četvrtak – 4:0 (4:0).

Meč na stadionu Vojvodine je odigran po pravoj provali oblaka i crno-beli su sjajnom igrom iskoristili uvodnih pola sara meče u kojih je još koliko-toliko mogle da se razvijaju akcije po natopljenom terenu. Sve posle toga je bilo pravo mučenje i za igrače na terenu, ali i za gledaoce na tribinama, koji su konačno dobili priliku da gledaju elitni rang srpskog fudbala.

A sve je krenulo od dvojice povratnika u Humsku. Danilo Pantić je u 9. minutu poslao sjajnu loptu do Rikarda Gomeša, reprezentativac Zelenortskih Ostrva u prijemu dao sebi sjajan for i rutinskim šutom savladao golmana Nikolu Petrića.

Najpre je Slobodan Urošević glavom uspeo da matira golmana Petrića, a onda i Miloš Jojić u 28. minutu odlično izvedenim slobodnim udarcem. 

Komentari (0)

Sport