Fudbal

Pravila su pravila: Zaposleni u Interu uzeo autogram od Mesijia i dobio otkaz

Komentari

Autor: Euronews

05/08/2023

-

10:19

Pravila su pravila: Zaposleni u Interu uzeo autogram od Mesijia i dobio otkaz
Pravila su pravila: Zaposleni u Interu uzeo autogram od Mesijia i dobio otkaz - Copyright Tanjug/AP Photo/Rebecca Blackwell

veličina teksta

Aa Aa

Dolazak Lionela Mesija potpuno je promenio život svih onih koji na bilo koji način imaju dodirne tačke sa Interom iz Majamija.

Omaleni Argentinac je potpuno zaludeo navijače ovog kluba, a na tri odigrane utakmice u dresu ove ekipe je postigao pet golova i ostvario jednu asistenciju čime je klubu sa Flodire doneo plasman u osminu finala KONKAKAF liga Kupa.

Najboji fudbaler sveta je u centru pažnje gde god se pojavi, ljudi mu prilaze na ispred stadiona, trening centra, ulici, u gradu sa željom da se slikaju sa njim, ali Inter ima stroga pravila po kojima niko od zapsolenih u klubu ne sme da ostvari kontakt sa kapitenom tima i strogo je zabranjeno uzimanje autograma.

A upravo je to učinio domar, Kristijan Salamanka, koji je zbog ovog prekršaja i kršenja klupske discipline dobio otkaz na poslu.

"Čistio sa toalete u delu stadiona gde dolazi autobus sa igračima i naleteo sam na Mesija. Pozvao sam ga, dao mu marker i pitao ga da li može da se potpiše na dres Argentine. On mi je dao autogram, a onda se pojavilo obezbešenje i momentalno sam dobio otkaz", rekao je Salamanka i dodao:

"Nema veze, bilo je vredno svake sekunde".

Komentari (0)

Sport