Fudbal

Dejan Stanković posle poraza od Kairata: Moramo mnogo bolje u revanšu

Komentari

Autor: Euronews

21/07/2021

-

19:19

Dejan Stanković posle poraza od Kairata: Moramo mnogo bolje u revanšu
Dejan Stanković posle poraza od Kairata: Moramo mnogo bolje u revanšu - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Crvena zvezda je poražena od Kairata rezultatom 2:1 u Almatiju, u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a utiske posle meča izneo je Dejan Stanković.

"Znali smo da će biti tvrdo i teško, u revanšu u Beogradu, moramo ići na pobedu. Dosta se direktno igralo, mi smo praktično iz prekida primili dva gola. Dosta je konfuzije i stegnutosti bilo u prvom poluvremenu, ali drugi deo je bio dosta bolji i konkretniji, međutim, sitnice prave razliku. Moramo biti bolji u revanšu, gotovo je prvo poluvreme, znamo šta nam je činiti. Znali smo da neće biti lako. Idemo dalje" rekao je Stanković.

Optimista je šef stručnog štaba crveno-belih pred revanš na "Marakani".

"Dosta će nam pomoći iskustvo iz ovog meča. Znamo na koji način igraju i od koga preti opasnost. Videli ste i sami da imaju dosta snage i iskustva u napadu. Neke bezopasne lopte su se pretvarale u kontru i polukontru. Moramo da budemo bolji, da bolje stojimo na terenu i branimo prekide. Malo strpljenja u konstrukciji i naravno ne možemo biti zadovoljni posle prvog meča, ali verujem u ove momke i u domaći teren", zaključio je Stanković.

Komentari (0)

Sport