Košarka

Novi poraz Filadelfije od Bostona: Filip Petrušev dao samo dva poena

Komentari

Autor: Euronews

12/10/2023

-

09:45

Novi poraz Filadelfije od Bostona: Filip Petrušev dao samo dva poena
Novi poraz Filadelfije od Bostona: Filip Petrušev dao samo dva poena - Copyright Tanjug/AP Photo/Chris Szagola

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaši Bostona drugi put u četiri dana savladali su Filadelfiju u sklopu priprema za nastupajuću sezonu NBA lige koja, uz direknte prenose na kanalima TV Arena sport, startuje 24. oktobra. U noći između nedelje i ponedeljka je bilo 114:106, a ovoga puta 112:101 za Seltikse.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Pejton Pričard koji je ubacio 17 poena, dok je u Siksersima Keli Uber Junior imao jedan ubačeni poen manje.

Srpski reprezenativac Flip Petrušev je na terenu proveo šest minuta i za to vreme imao skor od samo dva postignuta poena, isto toliko skokova i to oba pod svojim košem, ali je i izgubio jednu loptu.

U drugoj utakmici odigranoj u noći između srede i četvrtka, LA Lejkersi su bili bolji od Sakramento Kingsa 109:101 uz dobru partiju D'anđelo Rasela koji je bio najefikasniji sa 21 poenom.

Prva zvezda tima iz Los Anđelesa, Lebron Džejms celu utakmicu je presedo na klupi, što je bila odluka trenera Darvina Hama, a ne posledica povrede, a u poraženom sastavu najefikasniji je bio Dearon Foks sa 18 poena.

Komentari (0)

Sport