Košarka

Gde si, brate moj? Novak Đoković gledao novu sjajnu partiju Nikole Jokića u NBA ligi

Komentari

Autor: Euronews

03/03/2024

-

13:30

Gde si, brate moj? Novak Đoković gledao novu sjajnu partiju Nikole Jokića u NBA ligi
Gde si, brate moj? Novak Đoković gledao novu sjajnu partiju Nikole Jokića u NBA ligi - Copyright Tanjug/AP Photo/Mark J. Terrill

veličina teksta

Aa Aa

Samo tri asistencije nedostajale su Nikoli Jokiću za novi "tripl-dabl" u NBA ligi ove sezone, ali je srpski reprezentativac sa 35 datih poena i 10 uhvaćenih lopti bio najzaslužniji za trijumf aktuelnog šampiona protiv Lejkersa - 124:114.

Od pomenutog broja poena Jokić je 16 dao u prvom poluvremenu, a onda je usledila furiozna treća četvrtina u kojoj je ubacio 13 vezanih poena, da bi i u poslednjoj deonici bio ključna figura Nagetsa.

U poenterskom učinku su ga pratili Džamal Marej sa 25 datih poena i Majkl Porter Džunior koji je ubacio jedan manje, dok su dvocifreni učinak još imali Aron Gordon sa 18 i Džastin Holidej sa 13 poena.

Jokićevu blistavu partiju uživo su posmatrali najbojli teniser sveta Novak Đoković, nekadašnje NBA zvezde Marko Jarić i Vlade Divac, a na tribinama dvorane u Los Anđelesu je bio i glumac Nikola Đurićko koji je fotografijom ovekovečio njihov susret.

Nole, koji je pripema za start turnira u Indijan Velsu je čak prekinuo intervju koji je davao za američku televiziju kako bi se pozdravi i zagrlio sa glavnim kandidatom za MVP titulu u NBA ligi ove sezone i poručio mu:

"Gde si brate moj."

NBA liga

Memfis – Portland 100:107

LA Lejkers – Denver 114:124
Finiks – Hjuston 109:118
Majami - Juta 126:120
Bruklin - Atlanta 114:102

Komentari (0)

Sport