Košarka

Zvezda sa Bolombojem, Giedraitisom, Jagom i Tompkinsom u plej-ofu Superlige

Komentari

Autor: Euronews

23/05/2024

-

15:02

Zvezda sa Bolombojem, Giedraitisom, Jagom i Tompkinsom u plej-ofu Superlige
Detalj sa utakmice Partizan - Crvena zvezda - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaši Crvene zvezde posle osvajanja ABA lige kreću u odbranu titule u Superligi Srbije, a trener Janis Sferopulos morao je da se odluči za samo četvoricu od osmorice stranaca pa je očekivano izostavio Adama Hangu, Majka Tobija, Fredija Gilespija, Dževonte Smarta.

Crveno-beli su registrovali i povređenog Nikolu Topića a na spisku se nalaze: Stefan Lazarević, Miloš Teodosić, Dejan Davidovac, Luka Mitrović, Branko Lazić, Džoel Bolomboj, Dalibor Ilić, Nemanja Nedović, Rokas Giedraitis, Jago Dos Santos, Nikola Topić, Hauard Tompkins III i Relja Radovanović.

Crveno-beli u petak od 20.30 igraju prvu utakmicu polufinalne serije Superlige Srbije u kojoj i brane šampionsku titulu, a protivnik je FMP. Utakmica se igra u hali "Aleksandar Nikolić", a ulaz na tribine će biti slobodan. 

 

 

"Igramo prvu utakmicu polufinala Srpske lige. Prva stvar koju moramo da uradimo je da okrenemo novi list i stranicu naše knjige. Izuzetno poštujemo ekipu FMP-a znamo da imaju ekstra motivaciju. Zato moramo da budemo vrlo koncentrisani, da se držimo našeg plana i igramo našu igru", rekao je trener Janis Sferopulos.

O očekivanjima je govorio i prvotimac Dejan Davidovac.

"Znamo kako igra ekipa FMP-a. Namučili su nas u Kupu Radivoj Korać, tada smo utakmicu rešili u našu korast u poslednjim minutima. Moramo da odigramo maksimalno koncentrisano i fokusirano i nametnemo naš ritam igre. Naši navijači su sjajni iz utakmicu u utakmicu i ne sumnjam da ćemo imati veliku podršku sa tribina i u predstojećoj utakmici",  zaključio je Davidovac.

Komentari (0)

Sport