Košarka

CSKA oslabljen pred meč sa Zvezdom: Šengelija van stroja zbog povrede

Komentari

Autor: Euronews

14/10/2021

-

21:36

CSKA oslabljen pred meč sa Zvezdom: Šengelija van stroja zbog povrede
Tornike Šengelija - Copyright AP Photo/Ariel Schalit

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaš CSKA Moskve Tornike Šengelija propustiće meč sa Crvenom zvezdom (petak, 19 časova) zbog povrede, saopštio je moskovski klub.

Gruzijac se na povredu požalio u utorak, nakon pobede u Evroligi nad Zenitom, a tek nakon detaljnih pregleda biće jasnije koliko će odsustvovati sa terena.

"Nažalost, sve je moguće. Nadamo se najboljem. Danas se osećao bolje, ali ne na nivou koji je potreban za tešku igru. Zvezda igra na granici faula, veoma su agresivni na oba dela terena. Već su ostvarili dve pobede, jednu u gostima, jednu kod kuće, a do samog kraja su bili u igri za trijumf i u Istanbulu protiv Fenerbahčea. Generalno, čeka nas veoma ozbiljan protivnik", izjavio je Dimitris Itudis, trener moskovskog kluba.

Šengelija je u prva tri kola Evrolige imao sjajan prosek od 21 poena, šest skokova i 1,7 asistencija. CSKA je na startu sezone ostao i bez Nikole Milutinova, koji je povredio lateralni ligament kolena i čega ga dvomesečna pauza. Armejci su kao zamenu angažovali NBA pojačanje Keneta Farida.

Komentari (0)

Sport