Košarka

Partizan dočekuje Megu u odloženom meču AdmiralBet Aba lige

Komentari

Autor: Euronews

20/01/2022

-

12:57

Partizan dočekuje Megu u odloženom meču AdmiralBet Aba lige
KK Partizan - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

U odloženoj utakmici 13. kola AdmiralBet ABA lige, Partizan NIS će dočekati Megu u četvrtak, 20. januara od 17 časova (TV Arena 1 Premium).

Utakmica koju će crno-beli odigrati svega 42 sata nakon pobede nad ekipom Hamburga u Evrokupu, prvobitno je bila zakazana za 27. decembar prošle godine, ali je odložena zbog problema igrača i članova stručnog štaba gostujuće ekipe sa koronavirusom.

Plan je bio da se ove dve ekipe sastanu u Areni, ali kako ej najveća srpska dvorana trenutno zauzeta, ekipa Partizana sve svoje mečeve igra u dvorani "Aleksandar Nikolić", pa će tamo biti odigran i ovaj susret, a sve ulaznice koje su rabije kupljene za ovaj duel će važiti i večeras.

"Pripremili smo se za Megu. Imaju mladu ekipu, mnogo talentovanih igrača, tako da znamo šta nas očekuje. Ovo malo vremena između dve utakmice smo pokušali da se odmorimo i spremni dočekamo večerašnji duel protiv kvalitetne ekipe", poručio je centar crno-belih Balša Koprivica, dok je prvotimac Mege Samson Ružencev istakao:

"Spremamo se za utakmicu sa Partizanom koji je sigurno jedna od najboljih ekipa u ligi. Očekuje nas teška utakmica, pogotovo imajući u vidu povređene igrače koji će propustiti utakmicu, kao i one koji se posle Kovida polako vraćaju na treninge. Bez obzira na to, sigurno je da ćemo se boriti i da ćemo dati sve od sebe da pokušamo napravimo iznenađenje na gostujućem parketu",

Komentari (0)

Sport