Košarka

Stef Kari obeležio Ol-star meč: Kobijev trofej izuzetno važan za mene

Komentari

Autor: Euronews

21/02/2022

-

18:08

Stef Kari obeležio Ol-star meč: Kobijev trofej izuzetno važan za mene
Stef Kari - Copyright Tanjug/(AP Photo/Charles Krupa)

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaš Golden stejta Stef Kari obeležio je Ol-star meč u Klivlendu, gde je predvodio tim Lebrona Džejmsa do pobede nad ekipom Kevina Durenta 163:160.

Najbolji šuter svih vremena utakmicu je završio sa čak 50 poena, od kojih je 48 dao sa distance (16/27 za tri).

Sjajan učinak doneo mu je i MVP priznanje, koje nosi ime legendarnog Kobija Brajanta, a nakon susreta objasnio je koliko mu to znači.

"Ovo je specijalno veče za mene. Prva nagrada Kobija Brajanta otišla je u moje ruke i zauzimaće posebno mesto u mom u domu", rekao je Kari.

Osvrnuo se na publiku u Klivlendu, pred kojom je prethodnih sezona vodio velike bitke, a posebno u vremenu kada su za Kavalirse nastupali Lebron Džejms i Kajri Irving.

"Ova dvorana budi sećanja. Dobijao sam i gubio dosta utakmica u Klivlendu. Publika je pozitivno reagovala na moje dobro šutersko veče, krenulo me rano i trudio sam se da priredim šou za navijače". rekao je Kari i dodao:

"Osmi put igram na Ol-staru, tako da mi je poznato kako pojedini NBA košarkaši igraju ovu utakmicu. Bio sam `vruć` i želeo sam da iskusim to što i oni, pa sam odlučio da dam sve od sebe do kraja", zaključio je košarkaš Voriorsa.

Komentari (0)

Sport