Košarka

Ražnatović ponosan na Jokića: Ostvario je svoj san, postao je najbolji na svetu

Komentari

Autor: tanjug

09/06/2021

-

12:55

Ražnatović ponosan na Jokića: Ostvario je svoj san, postao je najbolji na svetu
Ražnatović ponosan na Jokića: Ostvario je svoj san, postao je najbolji na svetu - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Osvajanjem titule najkorisnijeg igrača u NBA ligi, Nikola Jokić je dosegao ono ka čemu teži svaki profesionalni košarkaš - da zvanično bude proglašen najboljim igračem sveta, kaže njegov menadžer Miodrag Ražnatović.

Ražnatović je istakao da je ova prestižna titula pripala Jokiću, njegovoj vrhunskoj igri i rezultatima, ali i da su taj njegov put do vrha prepoznali neki ljudi koji su uvidevši njegov talenat uložili svoju ljubav, vreme, stručnost i znanje kako bi on ostvario svoj maksimalni potencijal.

"Tu prvenstveno i bez ikakve dileme izdvajam ulogu njegove porodice, koja je uvek bila uz njega i koja je udruženim snagama uradila sve da Nikola nastavi da ima stabilnost i bazu u Denveru. Posebno priznanje pripada njegovom bratu Strahinji, koji je ceo svoj život podredio Nikolinom uspehu, koji mu nije dozvolio da poklekne kada je bilo najteže, koji ga je bodrio, gajio i oblikovao na tom trnovitom i teškom putu ka vrhu“, rekao je Ražnatović i dodao:

Ražnatović je konstatovao da bez svih njih takvih na startu Jokićeve karijere, ovo sve danas ne bi ovako izgledalo.

"Svi smo mi, svako na svoj način, sudeonici u ovome što je Nikola Jokić danas, ali je on taj koji svako drugo veče izlazi na teren i on je sigurno podneo najveću žrtvu od svih. On je taj ko je napravio uspeh, kojim se svi ponosimo“.

Sbija je prva zemlja u istoriji koja je objedinila nosioce MVP titule u NBA i Evroligi u jednoj sezoni. Zanimljivo je da su Nikola Jokić i Vasa Micić klijenti Ražnatovićeve menadžerske agencije i to od početaka njihovih karijera.

profimedia

 

"Ovo je godina neverovatnih uspeha u svakom smislu. Za Jokića, Micića, mene lično, kao i za klub u kome su obojica na neki način ponikli. Zaista sam presrećan sto su mi njih dvojica svojim talentom, ambicijom i istinskom ljubavlju prema igri omogućili da se danas dičim pozicijom prvog agenta u istoriji, koji je u istoj godini zastupao najboljeg igrača u Evroligi i najboljeg igraca u NBA".

O planovima za budućnost Ražnatović je rekao:

"Dominira potreba da se na neko vreme isključim iz medija i svega drugog što nema direktne veze sa mojim poslom i fokusiram se na pronalaženje klubova za igrače, imajući u vidu da je sada sezona transfera. Neka rezultati mojih igrača govore za mene u budućnosti”, zaključio je Ražnatović.

Komentari (0)

Sport