Košarka

Majk Cirbes napustio Crvenu zvezdu: Hvala na podršci u dobrim i teškim vremenima

Komentari

Autor: Euronews

21/06/2022

-

19:43

Majk Cirbes napustio Crvenu zvezdu: Hvala na podršci u dobrim i teškim vremenima
Majk Cirbes napustio Crvenu zvezdu: Hvala na podršci u dobrim i teškim vremenima - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Majk Cirbes više nije košarkaš Crvene zvezde. Nemački centar oprostio se od kluba, saigrača i navijača na društvenim mrežama i svoj treći mandat na Malom Kalemegdanu završio je uz još tri pehara - ABA šampiona, prvaka Srbije i osvajača Kupa Radivoja Koraća.

Cirbes se u Crvenu zvezdu vratio prošlog leta posle epizode u Dubaiju, imao je kratkoročan ugovor, ali ostao je do kraja sezone iako je zbog povreda, koronavirusa odigrao samo 27 mečeva.

"Kakva sezona... Pružena mi je šansa da se vratim kući. Nažalost, zbog povrede i toga što sam dvaput zakačio koronu, nisam mogao da branim čast Crvene zvezde onako kako sam želeo. Srećom, sve se dobro završilo na kraju. Osvojili smo tri krune i dobili mnogo izazova tokom sezone. Sada je vreme za rastanak. Hvala svima na podršci u dobrim i teškim vremenima, Zvezda, braća Delije i Beograd generalno zauvek će imati posebno mesto u mom srcu", napisao je na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @maikzirbes33

 

Nemački centar je sa Crvenom zvezdom osvojio čak devet trofeja, od toga četiri ABA lige, tri Superlige i po jedan ABA Superkup i Kup Radivoja Koraća.

 

Komentari (0)

Sport