Košarka

Dejan Majstorović MVP SP: Odigrali smo neverovatan turnir

Komentari

Autor: Euronews

26/06/2022

-

22:14 >> 22:30

Dejan Majstorović MVP SP: Odigrali smo neverovatan turnir
Dejan Majstorović MVP SP: Odigrali smo neverovatan turnir - Copyright Euronews/Printscreen

veličina teksta

Aa Aa

Srbija je peti put šampion sveta u basketu 3x3, a Dejan Majstorović osvojio je četvrti put titulu prvaka sveta i titulu MVP igrača Svetskog prvenstva.

"Hteo bih da čestitram Litvaniji na svemu što su ovde prikazali. Odigrali smo neverovatan turnir, imali smo veliku energiju, ovo je naše peto zlato na Svetskim prvenstvima. Igrali smo timski i doneli smo mnogo titula Srbiji, a donećemo ih još. Hvala navijačima, bili su neverovatni. Imali smo veliku podršku tokom turnira u Antverpenu, kada je bilo teško podržali su nas svojski", rekao je Majstorović posle finala

Dejanov otac će imati dodatak za knjihu koju piše o sinu.

"Biti četvrti put svetski prvak je verovatan osećaj, učinio sam ono što su Dušan Bulut i Marko Savić. Moj otac ima knjigu, kada je počeo da je piše meni je bila dosadna, ali sada je to neverovatna stvar. Imam sada dve velike knjige sa mojim slikama i člamncima u medjjima. Slao mi je slike svakog dana iz medija, a ja sam mu slao samo stikere. Neverovatno je sve ovo", zaključio je čuveni "Maestro", prvak sveta sa Srbijom 2016, 2017, 2018. i 2022. godine.

Komentari (0)

Sport