Košarka

Zek Ledej posle poraza u Vitoriji: Plan je bio da napravimo faul

Komentari

Autor: Euronews

15/10/2022

-

10:46

Zek Ledej posle poraza u Vitoriji: Plan je bio da napravimo faul
Zak Ledej - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaš Partizana Zek Ledej analizirao je poslednji napad Baskonije kada je Markus Hauard uz zvuk sirene pogodio trojku za izjednačenje (89:89) u regularnom toku utakmice u Vitoriji.

Susret drugog kola Evrolige je otišao u produžetke, gde je španski tim bio srećnije ruke – 103:96.

“Trebali smo da pobedimo ali nismo. Poraz koji baš boli, jer smo sve imali u svojim rukama“, rekao je krilni centar Beograđana za “Mocart sport“, a potom u dahu nastavio: 

“Bio je plan da se faulira igrač, ali kada ste na terenu stvari se dešavaju brzo. Moramo da se fokusiramo, pogodio je dosta teških šuteva, posebno taj poslednji, ali ponavljam... trebamo da ostanemo fokusirani na nas i na greške koje moramo da ispravimo“.

Podsetimo, nekadašnji košarkaš Denvera je pogodio sa distance upravo preko Ledeja i Kevina Pantera.

Zek Ledej je inače odigrao odličnu utakmicu u Vitoriji. Uz Kevina Pantera (26) bio je najefikasniji u taboru Partizana sa 23 poena i deset skokova.

“Detalji su odlučili, ali moramo da nastavimo dalje, da se okrenemo narednim izazovima i da sluišamo trenera. Gledaćemo sigurno ovaj meč ponovo, analiziraćemo sve i spremiti se za narednog rivala. Mnogo utakmica nas čeka, sada su na redu mečevi pred našim navijačima, to je nešto što želimo da iskoristimo kako bismo došli do pobeda koje svi želimo i za koje svi radimo“.

Crno-beli će sledeći meč odigrati protiv SC Derbija u nedelju u Beogradu, dok je naredni okršaj na evrosceni 18. oktobra protiv milanske Olimpije.

To će ujedno biti prva evroligaška utakmica Partizana u prestonici Srbiji posle osam godina.

 

Komentari (1)

PARTIZAN JE MOJ KLUB

15.10.2022 13:49

KADA MI LAICI,I SAMO POSMATRACI I NAVIJACI TO VIDIMO,NIJE MI JASNO DA TO PROFESIONALNI IGRACI NE ZNAJU ? TA NAKNADNA PAMET POSLE UTAKMICE,NE PIJE VODU.TO MOZE DA SE PROGLEDA KROZ PRSTE OVIM NEISKUSNIM,MLADIM IGRACIMA,A PANTER I LEDEJ TO NISU.I POGOTOVO STO JE TU U FINISU,KADA SE UTAKMICA RESAVA.MENI TU NISTA NIJE JASNO ?

Sport