Košarka

Fakundo Kampaco potvrdio da ostaje u Zvezdi: Idemo zajedno u nove pobede

Komentari

Autor: Tanjug

10/01/2023

-

12:12

Fakundo Kampaco potvrdio da ostaje u Zvezdi: Idemo zajedno u nove pobede
Kampaco - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaš Crvene zvezde Argentinac Fakundo Kampaco saopštio je danas da nema nameru da napusti redove srpskog i regionalnog šampiona.

Mnogo se poslednjih dana pričalo o tome da li će Argentinac želeti da napusti Beograd jer ne može da nastupa u Evroligi, ali je sada stigla definitivna potvrda da sjajni košarkaš ostaje član srpskog šampiona.

"Ostajem u Crvenoj zvezdi! Ostajem u klubu, sa saigračima, sa našim navijačima i u ovom gradu. Idemo zajedno u nove pobede. Napred Crvena zvezda", napisao je Kampaco na svom Tviter nalogu.

Argentinac je 19. decembra potpisao ugovor sa "crveno-belima" do juna 2024. godine i do sada je nastupao samo u Admiralbet Aba ligi.

Međutim, argentinski košarkaš ne može da igra za "crveno-bele" u Evroligi do 28. februara usled zabrane koju je ova organizacija izrekla Crvenoj zvezdi i p kojoj crveno-beli ne mogu da registruju nove igrače.

Konkretno, Evroliga je pre nekoliko dana kaznila Crvenu zvezdu zbog kršenja pravila o "finansijskoj stabilnosti i fer-pleju", zbog čega beogradski klub neće moći da registruje nove igrače do 28. februara.

Komentari (0)

Sport