Košarka

Hezonja: Tuga, žalost, nikome nije bilo do priče o košarci...

Komentari

Autor: Euronews

05/05/2023

-

09:40

Hezonja: Tuga, žalost, nikome nije bilo do priče o košarci...
Hezonja: Tuga, žalost, nikome nije bilo do priče o košarci... - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Real Madrid je po drugi put pobedio Partizan u Beogradu, zakazao je majstoricu u Madridu za plasman na F4 Evrolige. Pod snažnim utickom tragedije u beogradskoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" bili su i košarkaši Madriđana koji se nisu ni mnogo radovali posle uspeha.

Hrvatski as Mario Hezonja jedva je pronalazio reči posle meča.

"Nema tu više priče o sportu, priče o košarci... Katastrofa, tuga, žalost... Vidi se na njima i na nama, na nama takođe, ja i Džanan Musasmo sa Balkana. Nisam mogao da verujem da to može da se dogodi na Balkanu. Do sada sam bio prilično hladnokrvan u životu kada su u pitanju takve stvari, nije imalo uticaja na mene. Sada sam u šoku. Videlo se to po celom danu, treningu... Užas, katastrofa, ne znam šta da kažem", rekoa je Mario novinarima posle meča.

Gorovio je malo i o meču:

"Imamo duži sastav, više igrača. Oni igraju ekstremnu košarku sa Željkom, skoro savršeno. Zato smo izgubili prve dve utakmice, nismo bili na njihovom nivou. Vratili smo se sa energijom u druge dve utakmice, videlo se to i u skoku. Igrači koji nisu igrali tokom sezone su jako dobri igrači i dali su nam energiju, to nam je može se reći prednost".

Real je ponovo došao u situaciju da je favorit na svom parketu.

"Energija, igramo opoet kod kuće, preokrenuli smo seriju. Imamo naš teren, prednost. Imamo ekstra rotaciju, što i nije nešteo drago nama igračima. Ulaze sa novom energijom, mogu nam dosta pomoći, to se vidi sada. Zek Ledej igra po 40 minuta, Naneli takođe. Teško je to, Ovo je ozbiljna košarka. Nadam se da će nam to biti prednost u petoj utakmici", rekao je Hezonja.

Komentari (0)

Sport