Košarka

Duško Ivanović: Zasluženo idemo u polufinale

Komentari

Autor: Tanjug

08/05/2023

-

21:22

Duško Ivanović: Zasluženo idemo u polufinale
Duško Ivanović - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović izjavio je posle pobede svog tima protiv Zadra (74:63) koja je donela plasman u polufinale plej-ofa ABA lige da njegova ekipa dozvolila previše ofanzivnih skokova.

"Zasluženo smo stigli do polufinala. Zadar je kvalitetna ekipa i morali smo da uložimo maksimum da bismo stigli do cilja", rekao je Ivanović pa nastavio:

"Imali smo periode dobre igre, ali i periode loše. Nedopustivo je da dozvolimo rivalu dvocifren broj ofanzivnih skokova. Kao trener razumem da se pojave problemi u napadu, da ekipa ne uspeva da stigne do otvorenih pozicija za šut, da ima problema sa defanzivnom postavkom rivala, ali ne mogu da prihvatim da moja ekipa ne igra i ne daje sve od sebe u odbrani. Odbrana je oduvek bila i ostala ključ uspeha i na tome ćemo raditi u periodu koji sledi“, rekao je Ivanović na konferenciji za medije.

Zvezdu u polufinalu čeka Budućnost, dok nas na drugoj strani žreba očekuje majstorica između FMP-a i Cedevite, a Partizan i SC Derbi tek treba da započnu svoju seriju pošto crno-beli imaju obaveze u Evroligi.

Komentari (0)

Sport