Ostali sportovi

Zvezda uprkos bizarnom porazu u Zagrebu izborila baraž u Ligu šampiona

Komentari

Autor: Euronews

10/10/2021

-

15:35 >> 16:05

Zvezda uprkos bizarnom porazu u Zagrebu izborila baraž u Ligu šampiona
MN Press - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Vaterpolisti Crvene zvezde izgubili su od zagrebačke Mladosti 9:8 (1:1, 3:3, 3:3, 2:1) u utakmici trećeg kola druge faze kvalifikacija za Ligu šampiona.

Ishod meča je odlučen u poslednjem minutu susreta, kada je Mladost posle prokockanog napada dobila peterac zbog greške Zvezdinog vaterpoliste, Vuka Milojevića, koji je pored tri lične greške ipak odlučio da se vrati u igru.

Sudija je dosudio najstrožiju kaznu, a siguran je bio Darko Rakovac.

Uprkos bizarnom porazu, Beograđani se vraćaju srećni iz Zagreba, pošto su sa skorom 2-1, nakon pobeda nad Monpeljeom i Apolonom zauzeli prvo mesto grupe i tako obezbedili plasman u poslednju fazu kvalifikacija za Ligu šampiona.

U zavisnosti od volje žreba, Zvezda će kartu za elitno sportsko takmičenje tražiti u dvomeču protiv Savone, Budimpešte ili Barselone.

Što se tiče današnjeg duela, Zvezdu je predvodio Basara sa dva gola, dok su po jedan postigli Tankosić, Đurđić, Subotić, Milojević, Pješivac i Radović. Sa druge strane, Dašić je napunio mrežu Beograđana sa pet golova, dva je postigao Rakovac, a po jedan Lazić i Vrbnjak.

 

 

Komentari (0)

Sport