Ostali sportovi

Borković imao udes na trci u Zagrebu: Nije ozbiljnije povređen

Komentari

Autor: Euronews

26/06/2022

-

15:22

Borković imao udes na trci u Zagrebu: Nije ozbiljnije povređen
Borković imao udes na trci u Zagrebu: Nije ozbiljnije povređen - Copyright PR TIM Dušan Borković

veličina teksta

Aa Aa

Srpski automobilista Dušan Borković i njegov suvozač Igor Marković doživeli su udes na reliju u Zagrebu, kada su se pri brzini od 97 kilometara na čas zakucali u drvo. 

Srećom, nisu ozbiljno povređeni, a nakon udesa oglasio se i Dušan Borković, koji je istakao da su preventivno otišli do bolnice i odradili neophodne snimke.

"Staza je zahtevna, ostalo je dosta šljunka na stazi pa smo proklizali. Uspeli smo da zakočimo i prođemo bez posledica. Ipak, preventivno smo otišli do bolnice, uradili neophodne snimke, malo smo se ugruvali ali što je najvažnije ništa nismo slomili. Hvala svima na podršci i brzo se vraćamo na stazu", rekao je Borković za Tanjug.

Iz PR tima srpskog automobiliste saošteno je da je Borković u svojoj Škodi R5 izašao zadnjim levim točkom sa asfalta, nezgodno zahvatio zemljani i šljunkoviti deo puta pri velikog brzini i udario u drvo. Hitna pomoć je ubrzo reagovala i srpska posada je odvedena u bolnicu, gde je ustanovljeno da nemaju teže povrede. Sumnjalo se na prelome ključne kosti i rebara kod obojice, ali srećom nisu ozbiljnije povređeni.

Komentari (0)

Sport