Tenis

Vreme je čudno, srmzavala sam se i osećala da me telo ne sluša: Olga Danilović nakon poraza u osmini finala Rolan Garosa

Komentari

Autor: Euronews

02/06/2024

-

14:29

Vreme je čudno, srmzavala sam se i osećala da me telo ne sluša: Olga Danilović nakon poraza u osmini finala Rolan Garosa
Vreme je čudno, srmzavala sam se i osećala da me telo ne sluša: Olga Danilović nakon poraza u osmini finala Rolan Garosa - Copyright Tanjug/(AP Photo/Jean-Francois Badias)

veličina teksta

Aa Aa

Mečevi odigrani u kvalifikacijama i mnogo vremena provednog na terenu tokom glavnog žreba Rolan Garosa ostavili su traga na Olgu Danilović koja je pala u najvažnijim trenucima.

Srpska teniserka je odlično počela meč osmine finala drugog Grend slema u sezoni, a onda je jednostavno posustala i dozvolila rivalki da rutinski privede meč kraju.

Ipak, najboljerangirana igračica iz Srbije je zadovoljna nakon učešća u Parizu, gde je ostvarila najveći uspeh u krarijeri kada su Grend slemovi u pitanju.

"Sigurno da nisam najsvežija osoba na ovom turniru, mnogo sam vremena provela na terenu, ali me to nije činilo nervoznom. Naprotiv, osećala sam se isto kao i na svim ranijim mečevima, samo što telo nije želelo da me sluša. Nisam to bila ja. Ali dobro, sledi mi malo odmoram,pa ću videti šta i kako dalje", rekla je Olga Danilović.

Dotakla se srpska igračica i vremenskih uslova u glavnom gradu Francuske koji su bili izuzetno loši, kada je teniski meč u pitanju.

"Pre nekoliko dana smo se zezali na tu temu, ali nije ovo vreme na koje smo mi navikli. Bukvalno smo se smrzavali na terenu. Nije to idealno vreme za igru, ponekad sam imala utisak da se osećam kao eskim, ali dobro, tako je kako je i to se ne može promeniti. Možd aje smao mogla da padne kiša, pa da meč igram sutra, kad bih sigurno bila bolja", našalila s ena kraju Olga Danilović.

Komentari (0)

Sport