Tenis

Novak se oglasio i objavio fotografiju s terena: Uprkos svemu ostajem ovde i želim da se takmičim

Komentari

Autor: Euronews Srbija

10/01/2022

-

14:31

Novak se oglasio i objavio fotografiju s terena: Uprkos svemu ostajem ovde i želim da se takmičim
Novak se oglasio i objavio fotografiju s terena: Uprkos svemu ostajem ovde i želim da se takmičim - Copyright Twitter.com/@DjokerNole

veličina teksta

Aa Aa

Najbolji teniser sveta oglasio se prvi put nakon što je usvojena njegova žalba pred sudom u Australiji.

"Zadovoljan sam i zahvalan što je sudija usvojio moju žalbu. Uprkos svemu što se dogodilo, želim da ostanem ovde i da se takmičim na Australijan openu", napisao je Đoković na društvenim mrežama.

Kako je dodao, ostaje fokusiran na takmičenje.

"Doleteo sam ovde da bih igrao na jednom od najvažnijih događaja koje imamo pred neverovatnim fanovima", napisao je Đoković.

Srpski teniser je zaključio: "Za sada, ne mogu da kažem ništa osim hvala što ste bili uz mene kroz sve ovo i što ste me ohrabrili da ostanem jak".

Uz objavu na mrežama Đoković je objavio fotografiju sa Rod Lejver Arene centralnog turnira Australijan opena. Na fotografiji je u društvu svog tima.

Prethodno je njegov brat na konferenciji za novinare u Beogradu rekao da je Novak "na slobodi" i da je trenirao.

Sud naložio da Novak bude pušten na slobodu

Podsetimo, sud u Melburnu usvojio je žalbu Novaka Đokovića na odluku da mu se ukine viza pri dolasku u Australiju. Sud je naložio da bude pušten na slobodu.

Saslušanje u sudu u Melburnu trajalo je celu noć po centralnoevropskom vremenu uz nekoliko odlaganja zbog tehničkih problema Prethodno je Đokoviću dozvoljeno da napusti Hotel Park tokom saslušanja.

Advokati tenisera izneli su argumente kojima su osporili ukidanje vize, rekli su da se prema njemu nije adekvatno postupalo na aerodromu. Sudija Entoni Keli ukazao da Novakovo medicinsko izuzeće nije prihvaćeno i upitao: "Šta je još taj čovek mogao da uradi?".

Preporuka za vas

Komentari (0)

Sport