Tenis

Kecmanović se plasirao u drugo kolo Vimbldona: Srpski teniser savladao je Bagnisa u četiri seta

Komentari

Autor: euronews

28/06/2021

-

19:43 >> 19:58

Kecmanović se plasirao u drugo kolo Vimbldona: Srpski teniser savladao je Bagnisa u četiri seta
Miomir Kecmanović - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u drugo golo Vimbldona, pošto je savladao Argentinca Fakunda Bagnisa sa 3:1, po setovima (6:4, 3:6, 6:3,7:6) nakon 2 časa i 42 minuta igre.

Prvi set nam je doneo dosta sigurnu igru oba tenisera na svojim servisima. Jedini brejk viđen je u sedmom gemu, kada je Kecmanović oduzeo servis rivalu I došao do vođstva u setovima.

Drugi deo meča pripao je Argentinskom teniseru, koji je uz prednost brejka iz osmog gema došao do poravnjanja rezultata.

Kecmanović je u trećoj deonici zaigrao mnogo agresivnije, ubrzo stigao je do prednosti od 3:0, potom sigurnom igrom na svom servisu, rešio taj deo meča u svoju korist.

Do rezultata 4:4 u poslednjem setu susreta oba takmičara čuvala su prednost početnog udarca. Naš predstavnik je prvo oduzeo servis protivniku, pa je njegov rival u narednom gemu ribrejkom doveo meč u neizvesnu završnicu. Taj brejk je odlučio pobednika, najpribraniji je bio Kecmanović koji se sa rezultatom 7:1 u finišu meča izborio u naredni krug takmičenja.

 

Komentari (0)

Sport