Aktuelno

Učenica osnovne škole u Čačku pretila dečaku nožem

Komentari

Autor: Tanjug

30/09/2023

-

12:43

Učenica osnovne škole u Čačku pretila dečaku nožem
Tanjug/AP/Matt Rourke - Copyright Tanjug/AP/Matt Rourke

veličina teksta

Aa Aa

Učenica osmog razreda Osnovne škole "Tanasko Rajić" u čačanskom naselju Ljubić ušla je u školsko dvorište tokom popodnevne smene i dečaku, učeniku ove škole zapretila nožem.

Ona je, prema rečima očevidaca na ovaj način želela da odbrani svog brata kog su vršnjaci na određeni način maltretirali.

"Brata devojčice koja je ovo uradila neka su deca zadirkivala,. Ne znamo da li je samo to razlog ili nešto drugo. Uglavnom ona je došla u školu kao razjareni bik. Ne opravdavam nikog, ali ono šta se sada dešava u našim školama je zaista strašno i nedopustivo", rekao je jedan od roditelja čije dete pohađa peti razred OŠ "Tanasko Rajić" u Ljubiću.

Milorad Tešić direktor škole u čačanskom naselju Ljubić potvrdio je da se ova situacija dogodila u njegovoj školi i rekao da će u narednim danima moći detaljnije da komentariše događaj.

"Ja sam sada sa učenicima na rekreativnoj nastavi, ne mogu ništa reći dok ne prikupimo sve informacije o ovom slučaju. To će biti u ponedeljak, najkasnije u utorak,  dok pre svega obavimo razgovore sa svim akterima slučaja koji se dogodio", rekao je za Tanjug Milorad Tešić direktor škole u čačanskom naselju Ljubić.

Inače, među roditeljima kruže priče da učenici ove škole imaju viber grupe na kojima deca neretko jedni drugima prete.

O ovom nemilom događaju obevešteni su svi nadležni organi, a reagovala je i policija.
 

Komentari (0)

Srbija