Aktuelno

Srpska lista i Eparhija raško-prizrenska uputili su saučešće porodicama poginulih u nesreći u Hrvatskoj

Komentari

Autor: Tanjug

26/07/2021

-

13:50

Srpska lista i Eparhija raško-prizrenska uputili su saučešće porodicama poginulih u nesreći u Hrvatskoj
Srpska lista i Eparhija raško-prizrenska uputili su saučešće porodicama poginulih u nesreći u Hrvatskoj - Copyright Tanjug AP/Luka Safundzic, SBonline

veličina teksta

Aa Aa

Srpska lista i Eparhija raško-prizrenska uputili su saučešće porodicama poginulih u jučerašnjoj saobraćajnoj nesreći kod Slavonskog Broda, kao i želju za brzim ozdravljenjem povređenih.


"Srpska lista u ime srpskog naroda izražava najdublje saučešće porodicama poginulih u saobraćajnoj nezgodi u Slavonskom Brodu, u Hrvatskoj, a povređenima upućujemo poruku podrške i brzog ozdravljenja", navedeno je u saopštenju koje je Srpska lista dostavila medijima.

Tanjug AP/Luka Safundzic, SBonline

 

Ovim povodom se na svom Tviter nalogu oglasila i Eparhija raško-prizrenska koja je rekla da se moli za oporavak svih povređenih.

"Povodom današnje teške saobraćajne nesreće kosovskog autobusa kod Slavonskog Broda, u kojoj je poginulo 10, a teško povređeno 44 lica, Eparhija raško-prizrenska izražava saučešće porodicama postradalih i moli se za oporavak svih povređenih", navela je Eparhija 

 

 


Da podsetimo, u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se juče ujutro dogodila kod Slavonskog Broda u autobusu kosovske registracije poginulo je 10 osoba, a nekoliko desetina je povređeno.

Preporuka za vas

Vozač autobusa se branio ćutanjem, preti mu 15 godina zatvora zbog nesreće kod Slavonskog Broda
Kako je došlo do udesa autobusa kosovskog prevoznika u kome je poginulo 10 ljudi: Policija objavila izveštaj, "vozač priznao da je zaspao"

Komentari (0)

Srbija