Aktuelno

Tri saobraćajne nezgode u Beogradu: Povređeno šest osoba, među njima i dete od 10 godina

Komentari

Autor: Tanjug

02/12/2023

-

08:20

Tri saobraćajne nezgode u Beogradu: Povređeno šest osoba, među njima i dete od 10 godina
Tri saobraćajne nezgode u Beogradu: Povređeno šest osoba, među njima i dete od 10 godina - Copyright E-Stock/Časlav Vukojčić

veličina teksta

Aa Aa

U tri saobraćajne nezgode koje su se sinoća dogodile u Beogradu, povređeno je šest osoba, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

U saobraćajnoj nezgodi do koje je došlo sinoć oko 20.20 časova, na auto-putu Beograd-Zagreb, teže je povređen muškarac (40) i on je prevezen na reanimaciju u Urgentni centar.

U toj nesreći, koja se dogodila oko dva kilometra iznad Autokomerca u smeru ka Zagrebu, još jedan muškarac (25) zadobio je lakše povrede i on je takođe prevezen u Urgentni centar.

Još dve saobraćajne nezgode su se dogodile tokom noći, a u prvoj do koje je došlo oko 21.50 časova u Batajnici, u Ulici Stanka Tišme 41, muškarac (21) je pao sa motora i on je prevezen na neurohirurgiju Urgentnog centra.

Nešto kasnije, oko 22.08 časova, u Ostružnici, u Kosmajskoj ulici, u saobraćajnoj nezgodi povređene su tri osobe - dva muškarca i jedno dete (10) i oni su takođe prevezeni na odeljenje neurohirurgije Urgentnog centra.

Hitna pomoć je tokom noći intervenisala ukupno 130 puta, od toga je 28 intervencija bilo na javnim mestima, najviše zbog alkoholisanih osoba i psihijatrijskih bolesnika.

Za pomoć su se uglavnom javljali hronični bolesnici - astmatičari, srčani bolesnici i pacijenti sa povišenim krvnim pritiskom.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija