Aktuelno

Muškarac bežao od policije: Vozio pod dejstvom droge, u stanu mu pronađen amfetamin, kokain i marihuana

Komentari

Autor: Tanjug

30/01/2024

-

23:21

Muškarac bežao od policije: Vozio pod dejstvom droge, u stanu mu pronađen amfetamin, kokain i marihuana
Tanjug/Vladimir Šporčić - Copyright Tanjug/Vladimir Šporčić

veličina teksta

Aa Aa

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su J.M. (37) iz okoline tog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je danas izvršio krivična dela ''ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti'' i ''neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga''. 

On se sumnjiči da se danas, upravljajućio svojim vozilom u Kačarevu, nije zaustavio na znak policije, već se oglušio o narađenje i pobegao, nakon čega ga je policija ubrzo sustigla i zaustavila.

Tom prilikom, utvrđeno je da je upravljao vozilom pod izrečenom zabranom, a droga testom utvrđeno da je vozio pod dejstvom amfetamina i marihuane. 

Policija je pretresom stana i drugih prostorija kod osumnjičenog pronašla i oduzela oko 1,1 kilogram praškaste materije nalik na opojnu drogu amfetamin, oko 15 grama praškaste materije nalik na kokain, 72 grama biljne materije nalik na marihuanu upakovanu u osamnest kesica, dve vagice za precizno merenje sa tragovima opojne droge, kao i novac u iznosu od oko 92.000 dinara, oko 160 evra i 10 denara, za koji se sumnja da potiče od prodaje narkotika. 

J.M. je, po nalogu tužioca, određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Pančevu. Takođe, protiv njega će biti podnete i odgovarajuće prekršajne prijave. 
 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija