Aktuelno

Produžen pritvor osumnjičenoj za nadrilekarstvo na Savskom vencu

Komentari

Autor: Tanjug

03/04/2024

-

13:42

Produžen pritvor osumnjičenoj za nadrilekarstvo na Savskom vencu
Produžen pritvor osumnjičenoj za nadrilekarstvo na Savskom vencu - Copyright Profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Na predlog Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu produžen je za još 30 dana pritvor S. S. (48) osumnjičenoj da je sa falsifikovanom diplomom, u svojoj ordinaciji u Beogradu na vodi bavila pružanjem stomatoloških usluga i "antiejdž" usluga.

Pritvor joj je produžen jer postoje posebne okolnosti koje ukazuju da bi osumnjičena boravkom na slobodi mogla uticati na svedoke, saopšteno je iz tog tužilaštva.

Ona je osumnjičena za izvršenje krivičnih dela falsifikovanje isprave, nadrilekarstvo i nadriapotekarstvo.

Sumnja se da je S. S. navedena krivična dela počinila tako što se od 21. novembra 2021. godine do dana podnošenja krivične prijave u svojoj stomatološkoj ordinaciji  na Savskom vencu bavila pružanjem stomatoloških usluga i usluga "antiejdž" medicine sa navodno stečenim zvanjem "doktor stomatologije" i izdatom diplomom Medicinskog fakulteta Univerziteta u Prištini, za koju je nakandnim proverama utvrđeno da je falsifikovana.

Prilikom saslušanja u tužilaštvu ona je osporila da je diploma Medicinskog fakulteta Univerziteta u Prištini falsifikat, dok nije negirala da je pružala stomatološke usluge i usluge "antiejdž" medicine.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija