Aktuelno

MUP intenzivno traga za dve osobe koje su na Voždovcu pretukle muškarca koji je preminuo u Urgentnom centru

Komentari

Autor: Tanjug

27/05/2024

-

10:30

MUP intenzivno traga za dve osobe koje su na Voždovcu pretukle muškarca koji je preminuo u Urgentnom centru
MUP intenzivno traga za dve osobe koje su na Voždovcu pretukle muškarca koji je preminuo u Urgentnom centru - Copyright Tanjug/Miloš Milivojević

veličina teksta

Aa Aa

Više javno tužilaštvo u Beogradu dalo je nalog policiji da identifikuje učesnike događaja i prikupi sve nephodne podatke i obaveštenja u vezi sa događajem od 26. maja 2024. godine na Voždovcu, nakon kojeg je u Urgentnom centru u Beogradu preminuo Đ.M. (37).

Tužilaštvo je naložilo obdukciju sa toksikologijom Đ.M., kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti, saopšteno je iz tog tužilaštva. 

Kako Tanjug nezvanično saznaje, reč je o rođenom bratu potpredsednika Vlade Federacije BiH i ministra razvoja i preduzetništva Vojina Mijatovića. 

Osmo odeljenje Uprave kriminalističke policije za grad Beograd obavestilo je dežurnog tužioca Višeg javnog tužilaštva u Beogradu da je u Ulici Dragice Končar na Voždovcu došlo do fizičkog sukoba između nepoznatih lica i Đ.M, u kojem je Đ.M. zadobio povrede glave, nakon čega je prevezen u Urgentni centar, gde je ubrzo preminuo. 

Tužilaštvo će su saradnji sa policijom rasvetliti sve okolnosti ovog dogadjaja, nakon čega će javnost biti obavešena o daljem postupanju, navedeno je u saopštenju.

Policija traga za dve nepoznate osobe

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu intenzivno rade na pronalasku dve, za sada nepoznate osobe, za koje se sumnja da su pretukle muškarca, koji je u Urgentnom centru preminuo. 

Policija je odmah po prijavi, juče u 18.20 časova, da su u jednom parku na Voždovcu dve osobe pretukle četrdesetogodišnjeg muškarca, izašla na lice mesta, saopštio je MUP. 

Pripadnici MUP-a intenzivno rade na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti, kao i pronalasku osumnjičenih osoba. 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija