Aktuelno

Pojavio se snimak incidenta u Nišu - Antonijević: Bjelogrlić fizički nasrnuo na mene, policija: Utvrđujemo okolnosti

Komentari

Autor: Euronews Srbija, Blic

23/08/2021

-

08:57

Pojavio se snimak incidenta u Nišu - Antonijević: Bjelogrlić fizički nasrnuo na mene, policija: Utvrđujemo okolnosti
Pojavio se snimak incidenta u Nišu - Antonijević: Bjelogrlić fizički nasrnuo na mene, policija: Utvrđujemo okolnosti - Copyright Twitter/@Pluton45873221

veličina teksta

Aa Aa

Noćas oko 04.00 sata došlo je do fizičkog sukoba dve osobe u niškom hotelu "Ambasador", potvrđeno je za Euronews Srbija u niškoj policiji. Reditelj Predrag Gaga Antonijević u izjavi za Euronews Srbija tvrdi da je reditelj i glumac Dragan Bjelogrlić fizički nasrnuo na njega. 

Bjelogrlić je, kako je za Euronews Srbija potvrđeno u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu, zadržan 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje.

U policiji su za Euronews Srbija naveli da je jutros oko 04.00 sata prijavljen fizički sukob dve osobe u hotelu "Ambasador".

Tanjug/FENA/Amer Kajmović

Dragan Bjelogrlić

"Obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo. Radi se na utvrđivanju okolnosti", rekli su za Euronews Srbija u policiji bez navođenja identiteta učesnika incidenta. 

Antonijević je za Euronews Srbija potvrdio da je došlo do incidenta. On je naveo da je Bjelogrlić fizički nasrnuo na njega.

"Sve što su mediji preneli da se desilo tačno je", rekao je kratko Antonijević i dodao da je u bolovima i da ne može da razgovara. 

Euronews/Ljiljana Pavlović

Predrag Gaga Antonijević

Pojavio se snimak incidenta

Na društvenim mrežama pojavio se video-zapis sa nadzorne kamere restorana u kome se incident dogodio. 

Na snimku, koji traje oko minut, vidi se kako Bjelogrlić prilazi Antonijeviću koji je sedeo u restoranu sa još nekoliko ljudi. 

Twitter/@Pluton45873221

Na društvenim mrežama pojavio se snimak incidenta

Potom Bjelogrlić Antonijeviću zadaje udar u glavu, a nakon toga i još nekoliko udaraca, pre nego što su se prisutni umešali i razdvojili ih.

Na kraju video-zapisa vidi se kako Bjelogrlić odlazi.

Komentari (0)

Srbija