Aktuelno

Antonijević o Bjelogrlićevom napadu: Bio sam kao vreća za udaranje

Komentari

Autor: Pink, Euronews Srbija

23/08/2021

-

21:07

Antonijević o Bjelogrlićevom napadu: Bio sam kao vreća za udaranje
Predrag Gaga Antonijevic i Dragan Bjelogrlić - Copyright Tanjug/Dragan Kujundžić, Twitter/@Pluton45873221

veličina teksta

Aa Aa

Saslušanje glumca i reditelja Dragana Bjelogrlića zbog fizičkog napada na reditelja Predraga Gagu Antonijevića zakazano je za sutra, kada bi trebalo da bude poznato kakav će biti dalji tok postupka u ovom slučaju.

Kako saznaje Euronews Srbija, Bjelogrlić se trenutno nalazi u KPZ s obzirom na to da mu je određeno zadržavanje od 48 sati.

Bjelogrlićev advokat Milan Petrović rekao je da je sutra je saslušanje Bjelogrlića i svedoka, pa će biti poznato više detalja.

Javnost je videla snimak napada, tokom kojeg je Bjelogrlić iznenada pet puta udario Antonijevića dok je sedeo sa društvom u holu hotela. Okupljene kolege su jedva uspele da odvoje Bjelogrlića od Antonijevića

Antonijević je za Pink naknadno rekao da nije imao nikakav vizuelni, niti verbalni kontakt sa Draganom Bjeloglićem.

"Sve te priče o tome da sam ja njega provocirao je izmislio u policiji na saslušanju da bi opravdao ono što je uradio. Apsolutno nikakav kontakt nismo imali. Kada se vrati kamera dva, tri sata unazad jasno vidi da sedimo ja iza jednog, on iza drugog ugla, nikakve komunikacije nije bilo", rekao je za Pink Antonijević sa vidljivim podlivima i modricama po licu.

Kako dodaje, to je bilo mučko i podlo delo jer je on sedeo okrenut na suprotnu stranu od one sa koje došao i nije video Bjelogrlića dok mu nije prišao.

"Kada sam krenuo sam da se okrećem, mislio sam da je konobarica, on je imao belu majcu, a ona belu košulju i direktno sam popio pesnicu bez i jedne reči. Nisam mogao da ustanem jer to bio nizak i mek kauč, bio sam kao vreća za udaranje. On je potpuno razularen udarao po meni koliko je stigao", naveo je Antonijević.

Motivi ovog napada i dalje nisu sasvim jasni.

"Ima više povoda.. Ima ta jedna situacija u tužilaštvu za korupciju gde sam ja izneo dokumentaciju javno da je on meni nudio mito javno što je slao... a drugo je film 'Dara' gde je on organizovao javno i kolege protiv tog filma", rekao je Antonijević.

Bjelogrlić je danas davao iskaz više časova u svojstvu građanina u policijskoj stanici u Nišu. Njemu je određeno zadržavanje u policiji do 48 sati zbog nasilničkog ponašanja što je ranije potvrdio Vladimir Stanojević, portparol osnovog javnog tužilaštva u Nišu.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija