Aktuelno

Predrag Todorov izručen Srbiji zbog ubistva, uskoro na saslušanju

Komentari

Autor: Tanjug

19/10/2021

-

13:34

Predrag Todorov izručen Srbiji zbog ubistva, uskoro na saslušanju
Predrag Todorov izručen Srbiji zbog ubistva, uskoro na saslušanju - Copyright Facebook.com

veličina teksta

Aa Aa

Predrag Todorov (27) iz Niša zvani Peka Kartel, koji je juče iz Nemačke izručen Srbiji zbog sumnje da je 25.avgusta 2017. godine usmrtio bivšeg pripadnika Žandarmerije Sašu Mihajlovića (36) , u roku od 48 sati biće priveden na saslušanje u Viši sud u Nišu.

Sudija za prethodni postupak trebalo bi da sasluša Todorova povodom pritvora, koji mu je određen dok je bio u bekstvu i da odluči da li će rešenje o određivanju pritvora ostati na snazi, potvrđeno je Tanjugu.

Nakon toga, niško tužilaštvo će prvi put saslušati Todorova, koji je do skoro bio nedostupan pravosudnim organima Srbije.

Za njim je bila raspisana poternica zbog sumnje da je 25.avgusta 2017.godine oko 4.30 sati sa pet hitacaiz pištolja ubio Mihajlovića, ispred Tvrđavskog mosta na Keju Kola srpskih sestara.

Uhapšen je po poternici Srbije u Berlinu i izručen našoj zemlji, nakon čega je sproveden u pritvor. Mediji su preneli da je do rasprave dvojice muškaraca došlo je u kafiću, navodno zbog šamara koji je ranije Predrag Todorov udario Mihajlovićevoj devojci.

Komentari (0)

Srbija