Aktuelno

Dva udesa u Beogradu, više osoba lakše povređeno

Komentari

Autor: Euronews Srbija

03/12/2021

-

07:29

Dva udesa u Beogradu, više osoba lakše povređeno
Dva udesa u Beogradu, više osoba lakše povređeno - Copyright Tanjug/Tara Radovanovic

veličina teksta

Aa Aa

Jutros oko 6:15 došlo je do sudara kombija i putničkog automobila kod Bulevara oslobođenja i Pasterove na Slaviji, rečeno je za Euronews Srbija iz MUP-a.

Kako navode, sudar se dogodio na tramvajskim šinama, a sve do 7:10 saobraćaj je bio bolokiran zbog uviđaja. Iz Hitne pomoći za Euronews Srbija kažu da ima lakše povređenih, ali da niko nije hospitalizovan.

Još jedna saobraćajna nezgoda dogodila se jutros oko 8:05 sati na Pančevačkom mostu, takođe su potvrdili su iz MUP-a za naš sajt navodeći da su u nesreći učestvovala dva vozila. Kako su dodali, tri osobe su lakše povređene i njima je ukazana sva potrebna pomoć.

Tokom uviđaja, zbog toga što su na terenu bili Hitna pomoć i policija, saobraćaj se kretao naizmenično, jer su bile formirane kolone u pravcu ka Beogradu.

Noć u Beogradu: Obaranje pešaka i pad sa visine

Inače, u Beogradu su se tokom protekle noći dogodile tri saobraćajne nezgode u kojima je povređeno troje dece, rečeno jeu Hitnoj pomoći.

U 19.07 sati je u Kneževačkoj ulici kod broja 34 došlo do obaranja deteta starosti 11 godina, koje je najpre prevezeno na Urgentni centar na reanimaciju, a kasnije u Dečiju kliniku "Tiršovu". Na uglu ulica Cara Nikolaja i Vojvode Dragomira je u 20.57 časova oboreno 12-godišnje dete koje je prebačeno u "Tiršovu", dok je u ulici Borivoja Stevanovića, kod broja 7, automobil udario dete starosti 14 koje je takođe prebačeno u "Tiršovu".

Jedan 16-godišnji mladić je pao sa visine u ulici Vuka Vrčevića. Hitna pomoć je tokom noći obavila 106 intervencija, od toga 17 na javnom mestu. Registrovano je 15 interkliničkih transporta kovid pacijenata i pet prevoza od kućne adrese do bolnice.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija