Aktuelno

Na Horgošu zaplenjeno oko 20 kg preparata za potenciju

Komentari

Autor: Tanjug

06/12/2021

-

12:58

Na Horgošu zaplenjeno oko 20 kg preparata za potenciju
Na Horgošu zaplenjeno oko 20 kg preparata za potenciju - Copyright Uprava Carina

veličina teksta

Aa Aa

Oko 20 kilograma preparata za potenciju, turskog proizvođača, zaplenjeno je na graničnom prelazu Horgoš, a procenje vrednost sredstava je blizu 6.000 dolara.

Carinici su u saradnji sa policijom pronašli preparate u automobilu nemačkih registarskih oznaka ''audi A6'', kojim su se iz Turske ka Nemačkoj, gde žive i rade, vraćala dvojica turskih državljana. U saopštenju Uprave carine se navodi da su putnici na prelazu odabrali zeleni kontrolni prolaz, namenjen putnicima koji nemaju ništa za prijavljivanje, kao i da su bili kategoričnu u tvrdnji da nose samo lični prtljag.

Detaljnim pregledom je iza suvozačkog sedišta pronađena torba puna kutija poznatog turskog sredstva za potenciju na bazi meda, kao i kofer sa istim preparatom u prtljažniku. Kako se navodi, pronađeno je ukupno 289 kutija sa po šest kesica oralnog gela za potenciju, čija je vrednost procenjena na gotovo 6.000 dolara.

Vozač (36), protiv koga je pokrenut prekršajni postupak, rekao je da su preparati za potenciju bili namenjeni za poklon porodici i prijateljima.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija