Aktuelno

Težak udes na magistrali ka Zlatiboru: Tri automobila se sudarila, delovi svuda po putu, saobraćaj u zastoju

Komentari

Autor: Rina

14/12/2021

-

17:09

Težak udes na magistrali ka Zlatiboru: Tri automobila se sudarila, delovi svuda po putu, saobraćaj u zastoju
Težak udes na magistrali ka Zlatiboru: Tri automobila se sudarila, delovi svuda po putu, saobraćaj u zastoju - Copyright RINA

veličina teksta

Aa Aa

Stravičan udes koji se dogodio na magistralnom putu od Užica ka Zlatiboru, izazvao je kilometarske kolone vozila. Saobraćaj je na tom putnom pravcu trenutno je obustavljen, a u nezgodi su učestvovala tri vozila. Prema poslednjim informacijama nema teže povređenih.

"Slika je jeziva, tri automobila su se sudarila na duploj punoj traci, vozila su na razdaljini od nekoliko desetina metara od siline udara, a delovi su svuda po kolovozu od branika, stakla po putu, pretpostavljam da je do udesa došlo zbog neprilagođene brzine. Čekamo već pola sata kako bismo nastavili put ka Novoj Varoši", kazao je za Rinu Budimir Džekulić.

Na lice mesta izašle su ekipe Hitne pomoći, kao i saobraćajne policije kako bi utvrdile sve okolnosti koje su dovele do ove saobraćajne nezgode.

Takođe, na magistralnom putu iz pravca Čačka prema Požegi, dogodio se jedan manji saobraćajni incident kada je ispred tunela kod skretanja za Lučane, na kamionu pukla guma, zbog čega su stvorene kolone vozila, intervenisala je policija i saobraćaj se propuštao naizmenično.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija