Aktuelno

Hapšenja posle masovne tuče u Novom Sadu - policija privela troje, snimak incidenta uznemirio javnost

Komentari

Autor: Euronews Srbija

31/01/2022

-

15:08

Hapšenja posle masovne tuče u Novom Sadu - policija privela troje, snimak incidenta uznemirio javnost
Hapšenja posle masovne tuče u Novom Sadu - policija privela troje, snimak incidenta uznemirio javnost - Copyright Instagram/192.rs

veličina teksta

Aa Aa

Policija u Novom Sadu uhapsila je danas tri osobe zbog učestvovanja u masovnoj tuči u Novom Sadu. Kako se navodi u saopštenju novosadske policije uhapšeni su V. K. (21), M. M. (21 ) i V. E. (21) iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo teška telesna povreda. 

Sumnja se da su njih trojica, u noći između subote i nedelje, na Novom naselju, naneli teške telesne povrede dvadesettrogodišnjem Novosađaninu.

Snimak masovne tuče objavljen je danas, a na njemu se da nekoliko mladića obara jednog na pod i fizički nasrću na njega. Na snimku se vidi i da je incidentu prisustvovalo i nekoliko devojaka, te da i među njima došlo do fizičkog okršaja. Do tuče je došlo nakon proslave u jednom lokalu u Novom Sadu. Kako se može videti na snimku objavljenom u medijima, u tuči je učestvovalo desetak mladića  i nekoliko devojaka.

MUP

 

Oštećeni je, inače, izjavio da se sam povredio i odbijao je saradnju sa policijom u rasvetljavanju ovog krivičnog dela. Osumnjičeni će biti privedeni osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

Komentari (0)

Srbija