Aktuelno

Hapšenje u Valjevu: Muškarac (45) gostima zabranio da izađu iz lokala, pretio im bombom i mačetom

Komentari

Autor: Euronews Srbija

26/02/2022

-

22:39

Hapšenje u Valjevu: Muškarac (45) gostima zabranio da izađu iz lokala, pretio im bombom i mačetom
Hapšenje u Valjevu: Muškarac (45) gostima zabranio da izađu iz lokala, pretio im bombom i mačetom - Copyright E-Stock/Stanislav Nedelja

veličina teksta

Aa Aa

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu, uhapsili su V. B. (45) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičeni se tereti da je danas, oko 14.30 časova, u jednom ugostiteljskom objektu u okolini Valjeva, nakon kraće rasprave sa vlasnikom objekta, njemu i gostima zabranio da izađu iz lokala, zapretivši im bombom i mačetom.

Policija je odmah izašla na mesto događaja, a osumnjičeni je, kada ih je ugledao, naterao radnicu lokala da sakrije bombu, a potom izašao ispred objekta. Brzom i efikasnom akcijom policije osumnjičeni je savladan, a prilikom pretresa kod njega su pronašli i jednu baklju, saopšteno je iz PU Valjevo. Policija je pronašla i bezbedno uklonila bombu i mačetu.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Valjevu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija